Послуги SMM від NIX Solutions

Володієте бізнесом, але часу на його просування в соціальних мережах немає? Не знаєте, з чого почати? Не переживайте, ми можемо допомогти і зробити все за вас.

У NIX Solutions є ефективний рецепт успіху, ми знаємо, як досягти визнання в соціальних мережах. Вести ваш проект будуть SMM-спеціалісти, що пройшли спеціальну підготовку, а не новачки без досвіду. Але все ж таки почати треба з того, що таке SMM?

NIX Solutions, NIXsolutions,
NIX Solutions’ SMM Services

Простими словами, Social Media Marketing – це просування продукту в соціальних мережах.

Конкретні дії SMM відрізняются у кожному конкретному випадку і залежать від самого продукту та поставлених задач. Наприклад, це може бути таргетована реклама, розміщення рекламних матеріалів у блогерів або на тематичних майданчиках, просування контенту та ком’юніті-маркетинг, розсилка в додатках для обміну повідомленнями та за допомогою соціальних мереж.

Зазначимо, шо без правильного налаштування та оформлення сайту (групи, облікового запису тощо) це не спрацює, тому вищезазначені кроки також включено в SMM-просування.

В ході SMM-просування можуть бути поставлені такі задачі, як підвищення впізнаваності продукту, збільшення кількості підписників, збільшення залученості аудиторії, генерацію лідів (створення потоку заявок на продукт) тощо. Якщо вам потрібна допомога з чимось із вищезазначеного, SMM-команда NIX Solutions з радістю вам допоможе.